Wednesday, September 12th, 2018

09:00 am

Registration and Breakfast

Duration: 60 minutes

10:00 am

Opening Session

Welcome

Gina Domanig, Managing Partner, Emerald Technology Ventures

Logistics

Susan Kish, Conference Moderator and Executive Committee Member, Energy Venture Forum

KEYNOTE SPEECH by Michael Liebreich

Duration: 45 minutes

10:45 am

PLENARY SESSION I - Transition to Electric

Oliver Rix, Partner, Baringa Partners

Belinda Littleton, Group Strategy & National Grid Ventures, National Grid

Samuel Merkli, Global Business Development Manager, BU Building Products, ABB

Duration: 90 minutes

12:15 pm

Thought Starter 

Rolf Dobelli, Founder, WORLD.MINDS

13:00 pm

Networking lunch

Duration: 90 minutes

02:30 pm

ROUNDTABLE - The Paradox of Experience

Patrick Sheehan, Founder & Partner ETF Partners

Florian Artinger, Research Scientist, Max Planck Institute

Rolf Dobelli, Founder, WORLD.MINDS

Duration: 60 minutes

03:30 pm

Networking Break

Duration: 30 minutes

04:00 pm

PLENARY SESSION II - Future Realities

Arijana Walcott, VP of Consumer Innovation, Swisscom

Aviad Almagor, Director, Mixed Reality Program, Trimble

Ben Vollmer, Global Field Service Director, Dynamics 365, Microsoft

Duration: 90 minutes

05:15 pm

Forum Sponsor Introduction – Taylor Wessing

Duration: 15 minutes

05:30 pm

Walk to Belvoir Hotel

10 minute walk 

Duration: 10 minutes

05:45 pm

Cocktail

Duration: 75 minutes

07:00 pm

Gala Dinner

DINNER SPEECH by Christoph Frei

After Dinner Drinks at BelBar

Until 11:30 pm

 

Important note

Occasionally, for reasons beyond the producer's control, program schedules and speakers may be subject to change. We will update the website on a regular basis to keep you informed about significant changes to the programme.