Wednesday, September 18th, 2019

09:00 am

Registration and Breakfast

Duration: 60 minutes

10:00 am

Opening Session

Keynote
David Doherty, BloombergNEF

Thought Starter
Dominique Levin, Winning by Design

Duration: 60 minutes

11:00 am

PLENARY SESSION I - Technology behind the Changing Workplace

Spencer Levy - CBRE
Estefania Tapias - WeSpace
Cheryl Benini - Siemens

Duration: 90 minutes

12:30 pm

Networking lunch

Sponsored by DOW

Duration: 90 minutes

02:00 pm

PLENARY SESSION II - Innovation's Role in the Circular Plastic Economy

Tony Kingsbury, Dow
Roelof Westerbeek, Independent Advisor
Charles Boettcher, Waste Management

Duration: 90 minutes

03:30 pm

Networking Break

Sponsored by Total Ventures

Duration: 30 minutes

04:00 pm

World Energy Council Update

Christoph Frei

Duration: 15 minutes

04:15 pm

ROUNDTABLE - Best Practices in Corporate Collaboration

Barbara Burger - Chevron
Valerio Nannini - Independent Advisor
Kimmo Rauma - Danfoss
Paul Morris - Independent Advisor

Duration: 75 minutes

05:30 pm

Walk to Belvoir Hotel

10 minute walk 

Duration: 10 minutes

05:45 pm

Cocktail

Duration: 75 minutes

07:00 pm

Gala Dinner

Dinner Keynote
Chris Luebkeman, Arup

Until 11:30 pm

 

Important note

Occasionally, for reasons beyond the producer's control, program schedules and speakers may be subject to change. We will update the website on a regular basis to keep you informed about significant changes to the programme.