Wednesday, September 9th, 2020
Afternoon Session
EVF Kick-Off

03:00 - 4:45 PM CET

03:00 pm

Welcome

Duration 15 minutes

03:15 pm

Keynote by Michael Liebreich

Duration 20 minutes

03:35 pm

Thought Starter

Duration 15 minutes

03:50 pm

Forum Sponsor: Taylor Wessing

Duration 10 minutes

04:00 pm

Investor Introductions

Duration 15 minutes

04:15 pm

Break

Duration 15 minutes

04:30 pm

Roundtable: Challenges of Business Post COVID-19

Duration 50 minutes

 

Important note

Occasionally, for reasons beyond the producer's control, program schedules and speakers may be subject to change. We will update the website on a regular basis to keep you informed about significant changes to the programme.