Wednesday, September 20th, 2017

09:00 am

Registration and Breakfast

Duration: 60 minutes

10:00 am

Opening Session

Welcome

Gina Domanig, Managing Partner, Emerald Technology Ventures

Logistics

Susan Kish, Conference Moderator and Executive Committee Member, Energy Venture Forum

KEYNOTE SPEECH 

Michael Liebreich, Advisory Board Chairman and Founder, Bloomberg New Energy Finance

Thought Starter

Monique Morrow, President, Humanized Internet

Duration: 60 minutes

11:00 am

PLENARY SESSION I – The Energy Crossover 

Presented by BP

Speakers:
Arij van Berkel, Research Director, Lux Research

Markus Hökfelt, Vice President, Fortum Charge & Drive

Kai Engelhardt, Head of Corporate Strategy, MAHLE

Duration: 90 minutes

12:30 pm

Networking lunch

Sponsored by Demeter Partners

Duration: 90 minutes

02:00 pm

PLENARY SESSION II – Nutrition & Agriculture

Presented by Emerald Technology Ventures

Speakers:
Robert Berendes, Partner, a-connect

William Rosenzweig, Senior Advisor, Generation Investment Management

Marc van Gerwen, Former Business Director, Dow Pharma & Food Solutions

Duration: 90 minutes

03:30 pm

Networking Break

Sponsored by DOW Europe

Duration: 30 minutes

04:00 pm

ROUNDTABLE – Marketing Your Startup

Presented by Emerald Technology Ventures

Marcus Schögel, Executive Director at Institute for Marketing, University St. Gallen

Richard Youngman, CEO, CTG (Cleantech Group)

Simon Wüthrich, Senior Communications Manager, web republic

Simon Myers, Director, something more near

Nina Harjula, Chief Marketing Officer, Visedo

Duration: 90 minutes

05:40 pm

Transfer to Belvoir Hotel

10 minute walk 

Duration: 10 minutes

05:45 pm

Cocktail Drinks

Duration: 75 minutes

07:00 pm

Gala Dinner

FORUM SPONSOR INTRODUCTION

Taylor Wessing

DINNER SPEECH

Christoph Frei, Secretary General, World Energy Council

After Dinner Drinks at BelBar

Until 11:30 pm

 

Important note

Occasionally, for reasons beyond the producer's control, program schedules and speakers may be subject to change. We will update the website on a regular basis to keep you informed about significant changes to the programme.