THURSDAY, SEPTEMBER 21ST, 2017

08:00 am

Registration and Breakfast

Duration: 60 minutes

09:00 am

Morning session

Welcome

Susan Kish, Conference Moderator and Executive Committee Member, Energy Venture Forum

09:00 am

PLENARY SESSION III - Autonomous Vehicles

Presented by Anglo American

Speakers:
Andy Marchant, Senior Product Marketing Manager, Europe, TomTom

Mel Torrie, CEO, Autonomous Solutions

Karl Gray, Global Head of Casualty & Motor, Zurich Insurance Company

Duration: 90 minutes

10:30 am

Networking Break

Sponsored by Armilar Venture Partners

Duration: 30 minutes

11:00 am

Company Presentations - Session I 

Presented by InnoEnergy

-  Black Bear Carbon
-  Ushr
-  FLC Flowcastings GmbH
-  FYTEKO
-  Lumenaza GmbH
-  Paptic Ltd
-  Genes'Ink
-  Aurelia Turbines
-  PARQUERY AG
-  Libresteam

Duration: 90 minutes

12:30 pm

Networking Lunch

Sponsored by Evonik Venture Capital

Duration: 75 minutes

01:45 pm

Company Presentations - Session II

Presented by Swiss Federal Office of Energy

-  Naked Energy
-  Oxford Photovoltaics Limited
-  Evodos BV
-  synavision GmbH
-  Rapid Coats UK Ltd
-  AddiFab ApS
-  DEPsys SA
-  Joulia Ltd.
-  PWRstation SA
-  Battrion AG

Duration: 90 minutes

03:15 pm

Closing Remarks

Duration: 30 minutes

03:30 pm

Closing Cocktails

Conference ends at 4:45 pm

 

Important note

Occasionally, for reasons beyond the producer's control, program schedules and speakers may be subject to change. We will update the website on a regular basis to keep you informed about significant changes to the programme.