THURSDAY, SEPTEMBER 19th, 2019

09:00 am

Morning session

Welcome

Susan Kish, Conference Moderator and Executive Committee Member, Energy Venture Forum

09:00 am

PLENARY SESSION III

Duration: 90 minutes

10:30 am

Networking Break

Duration: 30 minutes

11:00 am

Company Presentations - Session I

Duration: 90 minutes

12:30 pm

Networking Lunch

Duration: 75 minutes

01:45 pm

Company Presentations - Session II

Duration: 90 minutes

03:15 pm

Closing Remarks

Duration: 30 minutes

03:45 pm

Closing Drinks

Conference ends at 4:45 pm

 

Important note

Occasionally, for reasons beyond the producer's control, program schedules and speakers may be subject to change. We will update the website on a regular basis to keep you informed about significant changes to the programme.