Wednesday, September 29th, 2021

09:00 am

Registration and Breakfast

Duration: 60 minutes

10:00 am

Opening Session

Keynote


Thought Starter


Duration: 60 minutes

11:00 am

PLENARY SESSION I 

Duration: 90 minutes

12:30 pm

Networking lunch

Duration: 90 minutes

02:00 pm

PLENARY SESSION II 

Duration: 90 minutes

03:30 pm

Networking Break

Duration: 30 minutes

04:00 pm

ROUNDTABLE 

Duration: 75 minutes

05:15 pm

Walk to Belvoir Hotel

10 minute walk 

Duration: 10 minutes

05:45 pm

Cocktail

Duration: 75 minutes

07:00 pm

Gala Dinner

Until 11:30 pm

 

Important note

Occasionally, for reasons beyond the producer's control, program schedules and speakers may be subject to change. We will update the website on a regular basis to keep you informed about significant changes to the programme.