THURSDAY, SEPTEMBER 30th, 2021*

08:00 am
CET

REGISTRATION AND WELCOME COFFEE

Duration: 60 minutes

09:00 am

MORNING SESSION

WELCOME

Susan Kish, Conference Moderator and Executive Committee Member, Energy Venture Forum

PLENARY SESSION III: DIGITALS' ROLE IN DECARBONIZATION

Carmen Sprus, Client Senior Associate, EYCarbon & Smart Cities

Claire Curry, Head of Technology & Innovation, BloombergNEF

Luke Baker, Global Engagement Manager, CDP

Hosted by Demeter Partners

Duration: 75 minutes

10:15 am

NETWORKING BREAK

Hosted by OGCI Climate Investments

Duration: 45 minutes

11:00 am

COMPANY PRESENTATIONS - SESSION I

Hosted by Swiss Department of Energy

Chargetrip

MolyWorks

Aloxy

Urban Connect

Kitro

Pexapark

Sulzer Schmid

ev.energy

75F

Duration: 90 minutes

12:30 pm

What's the Role of Venture Investors at COP26?

Alex Joss, Lead for Technology and Innovation, COP26

Duration: 15 minutes

12:45 pm

NETWORKING LUNCH

Hosted by SET Ventures

Duration: 75 minutes

02:00 pm

COMPANY PRESENTATIONS - SESSION II

Bia

Connected Energy

Schrott24

Metron

Eturnity

Digimind

Sight Machine

Surve Mobility

Ecocoach

Duration: 90 minutes

03:30 pm

CLOSING REMARKS

Duration: 30 minutes

04:00 pm

CLOSING COCKTAILS

Duration: 45 minutes

Conference ends at 4:45 pm

*Program is subject to change

 

Important note

Occasionally, for reasons beyond the producer's control, program schedules and speakers may be subject to change. We will update the website on a regular basis to keep you informed about significant changes to the programme.

All times are Central European